Karriär

 

 

Genom passion, kunskap och möjligheten att lyssna in bygger vi

tillsammans med kund kostnadseffektiva och kvalitativa byggnader

där ett hållbart utförande prioriteras för nu som framtidens behov

Arbeta hos oss - Spontanansökan

Vi söker ständigt efter kompetent personal, för att arbeta hos oss skall du ha adekvat utbildning som erfarenhet och som yrkesarbetare gäller yrkesbevis.

 

Kön, ålder och kulturell bakgrund är oviktigt för oss! Vi söker människor som har en förmåga att leverera ett bra resultat och kan samarbeta på ett professionellt sätt. Inom företaget finns flera olika positioner som Projektledare, Entreprenadsingejör, Kalkylator, Kvalitet & Miljöansvarig, Ekonom, Platschef, Arbetsledare, Lagbas, Träarbetare, Betongare, maskinförare m.fl andra roller.

 

Då vi är under tillväxt söker vi just nu erfarna och duktiga självgående kalkylatorer/anbudsingenjörer, projektledare och platschefer, arbetschef/affärschef och träarbetare.

 

Sänd ditt CV till oss redan idag! jobb(at)abbp.se

 

För att trivas och få möjligheten till en anställning på AB Byggprojekt har man rätt kompetens, tycker om att arbeta, samarbeta med kollegor, underentreprenörer och ha ett enormt kundfokus. Våra kunder väljer just oss för vi levererar det lilla extra. Utöver detta delar du våra kärnvärden. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Då har du möjlighet till en lång framtid i företaget!

 

great people make great things happen

 

"Vårt viktigaste interna personalmål är att låta våra medarbetare växa, vi vill ge dem möjligheten att nå sina drömmar"

 

 

 

Huvudkontor: AB Byggprojekt | Västermalmsvägen 7 | 791 77 Falun | Tel 010-16 00 696 | info(at)abbp.se | www.abbp.se

Huvudkontor: Falun Lokalkontor: Leksand | Rättvik | Avesta